HELMOND

Havenweg 4 c

TE HUUR

450 m2

Bedrijfsruimte op het Havenplein in Helmond, uitermate geschikt voor Horeca!

Adres:
Havenweg 4 c
Plaats:
HELMOND
Object:
Het uit 1927 daterende pand deed vroeger dienst als pakhuis en is een gemeentelijk monument. Het bestaat uit een  betonnen skelet met betonnen vloeren en heeft een getrapte gevel met kleine boventoren. Aan de voorzijde van de binnen gevel van het pand is een authentieke industriële lift aanwezig welke rijkt van de begane grond tot en met de 3e verdieping.  Aan de achterzijde van de begane grond is een schaarlift aanwezig naar de kelder. Op de 1e etage bevindt zich een toiletruimte.

Ligging:
Prachtig gelegen bedrijfsruimteruimte midden op het Havenplein "het Horecaplein van Helmond" Het plein bevindt zich in het centrum van het uitgaansgebied van Helmond. Meerdere horecabedrijven bevinden zich al aan dit plein, leuke cafés en restaurants met terrassen. Dit markante pand heeft de hoogste gevel van het Havenplein en heeft alle potentie tot een fantastische horeca exploitatie in de vorm van een restaurant, (grand)café of anderszins. Ook zou een invulling als galerie tot de mogelijkheden behoren en zouden  de etages eventueel ook als kantoorruimte of woonruimte gebruikt kunnen worden.
Vloeroppervlakte:
450 m2
Front:
7 meter
Aanvangshuurprijs:
op aanvraag
Promotiekosten:
n.v.t.
Servicekosten:
n.v.t
Overnamesom:
n.v.t. het betreft een casco ruimte
Huurtermijn:
5 jaar + n*5 verlengingsjaren
Huurprijsindexering:
Jaarlijkse indexering
Huurcontract:
ROZ model 2012
Zekerheidsstelling:
bankgarantie of borgsom van 6 maanden huur
Aanvaarding:
n.o.t.k.
Bestemming:
Bedrijfsruimte ex artikel bw 7:290 e.v. horeca toegestaan. 
Opleveringsniveau:
In huidige staat leeg en bezemschoon
Omzetbelasting:
BTW belaste verhuur
Bijzonderheden:
ca. 90 m2 kelderruimte
ca. 90 m2 begane grond 
ca. 90 m2 1e etage
ca. 90 m2 2e etage
ca. 90 m2 3e etage

Terassen:
Terrassen zijn mogelijk evenals een eigen vaste serre van circa 25 m² direct voor het pand. Naast de vaste serre is er een aanvullende mogelijkheid voor een vaste open overkapping/luifel. De ruimte in rechte lijn voor het pand is door de gemeente aangewezen als terrassenruimte. Een eventuele vergunningaanvraag dient door huurder zelf te geschieden en alle gemeentelijk heffingen dienaangaande zijn voor rekening van de huurder.

Overige voorwaarden:
n.o.t.k.
Contact:
de heer A.Zimmerman