HELMOND

Nijverheidsweg  12

TE HUUR

600 m2

winkelruimte op de woonboulevard Engelseweg te Helmond. 

Adres:
Nijverheidsweg  12
Plaats:
HELMOND
Object:
winkelruimte PDV
Ligging:
Op een bijzondere locatie aan de winkelboulevard "Engelseweg" gelegen bedrijfsruimte geschikt tbv de verkoop aan particulieren van perifiere zaken,  meubels bedden, woninginchting, keukens etc. Andere gebruik zoals sportschool, fitness ed. is ook mogelijk. Het object is gelegen tussen enerzijds Leenbakker en anderzijds Beter bed en Beddenreus.

Verder zijn de volgende partijen te vinden in de directe omgeving Karwei, Profijt meubelen, Carpet Right, Gamma, Grando keukens, Jysk, Jumper dierenspeciaalzaak, Kwantum etc
Vloeroppervlakte:
600 m2
Front:
ca. 12 meter
Aanvangshuurprijs:
op aanvraag
Huurtermijn:
5 jaar + n*5 verlengingsjaren
Huurbetaling:
per maand vooruit
Huurprijsindexering:
Jaarlijkse indexering, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks "alle huishoudens" (2006 = 100), zoals gepubliceerd door het Cen¬¨traal Buro voor de Statistiek (CBS). 
Huurcontract:
roz model 2012
Zekerheidsstelling:
Bankgarantie van een kwartaalverplichting
Aanvaarding:
in overleg
Bestemming:
Winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7: 290 BW. Huurder dient te voldoen aan de eisen die de Gemeente op basis van het vigerend bestemmingsplan stelt, inhoudende volumineuze detailhandel voor de branches woninginrichting, keukens, badkamers en sanitair. 
Opleveringsniveau:
in huidige staat
Omzetbelasting:
Over alle bedragen, inclusief de huurprijs, genoemd in deze vrijblijvende huurinformatie zal omzetbelasting in rekening worden gebracht. Huurder verklaart hierbij dat de onroerende zaak voor tenminste 90% gebruikt gaat worden voor doeleinden waarvoor recht op aftrek van omzetbelasting bestaat
Overige voorwaarden:
in nader overleg te bepalen
Contact:
dhr A.Zimmerman