HELMOND

Nijverheidsweg  12 a

TE HUUR

648 m2

winkelruimte 1e etage op de woonboulevard Engelseweg te Helmond. 

Adres:
Nijverheidsweg  12 a
Plaats:
HELMOND
Object:
winkelruimte PDV gelegen op de 1e etage
Ligging:
Op een bijzondere locatie aan de winkelboulevard "Engelseweg" gelegen bedrijfsruimte geschikt tbv de verkoop aan particulieren van perifiere zaken,  meubels bedden, woninginchting, keukens etc. Andere gebruik zoals sportschool, fitness ed. is ook mogelijk. Het object is gelegen tussen enerzijds Leenbakker en anderzijds Beter bed en Victus Beds of Sweden. Onder de winkel op de b.g. ligt Keukenhal.

Verder zijn de volgende partijen te vinden in de directe omgeving Karwei, Profijt meubelen, Carpet Right, Gamma, Grando keukens, Jysk, Jumper dierenspeciaalzaak, Kwantum etc
Vloeroppervlakte:
648 m2
Front:
ca 5 meter met grote ramen op de 1e etage
Aanvangshuurprijs:
op aanvraag
Huurtermijn:
5 jaar + n*5 verlengingsjaren
Huurbetaling:
per maand vooruit
Huurprijsindexering:
Jaarlijkse indexering, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks "alle huishoudens" (2015 = 100), zoals gepubliceerd door het Centraal Buro voor de Statistiek (CBS). 
Huurcontract:
roz model 2012
Zekerheidsstelling:
Bankgarantie van een kwartaalverplichting
Aanvaarding:
In huidige staat
Bestemming:
Winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7: 290 BW. Huurder dient te voldoen aan de eisen die de Gemeente op basis van het vigerend bestemmingsplan stelt, inhoudende volumineuze detailhandel voor de branches woninginrichting, keukens, badkamers en sanitair. 
Overige voorwaarden:
in nader overleg te bepalen
Contact:
dhr A.Zimmerman