TE HUUR

Oude AA 38 , HELMOND

€25.000 p.j.

123 m2

Meer informatie of een bezichtiging?
Bel: 0411 - 768000
Mail: info@zimmermanretail.nl

Adres
Oude Aa 38 te Helmond

Object
Winkelruimte ex art 7:290 BW (daghoreca is bespreekbaar)

Bouwjaar
1998

Ligging
Dit winkelpand is gelegen in het centrum van Helmond  in de winkelstraat de oude AA direct grenzend aan de Veestraat. Het pand is gelegen tussen van Os lederwaren en Kaldi koffie en thee en tevens nabij Boekhandel de Ganzeveer en een grote vestiging van Speegoedgigant Toychamp.

Verder vindt u in de nabijheid op de Veestraat in Helmond  diverse winkelbedrijven als Hunkemöller, Wibra, Zeeman, Jola Mode, Eyes + More optiek, Ziengs  Schoenen,  ODIDO, Specsavers, WE, Rituals een een vestiging van het modehuis van Oorschot.

Frontbreedte
ca 235 meter rondom (Hoekpand)

Oppervlakte 
Ca 123 m² bg

Jaarhuur
€ 25.000,-  exclusief BTW per jaar

Huurtermijn
5 jaar + n x 5 verlengingsjaren

Huuringangsdatum
Nader overeen te komen

BTW
BTW belaste verhuur.

Indexering
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum.

Huurovereenkomst
ROZ  model 2012

Zekerheidsstelling
Ter grootte van 3 maanden huur te vermeerderen met BTW

Bestemming
Centrumdoeleinden Hiertoe behoort valt detailhandel, dienstverlening, horeca en kantoorruimte. Horeca betreft alleen horeca 1:  een bedrijf dat zich uitsluitend of in overwegende mate richt op het verstrekken van consumpties al dan niet voor gebruik ter plaatse en dat een winkelondersteunende functie heeft, hieronder worden als in elk geval begrepen een automatiek/afhaalservice alsmede een restaurant, cafetaria, lunchroom, snack- en shoarmabar, inbegrepen een daarbij behorende en daaraan ondergeschikte afhaalservice.

Opleveringsniveau
Uitgangspunt Casco. De in het gehuurde aanwezige installaties en winkelafbouw worden in huidige staat om niet aan huurder overgedragen. Hieronder vallen onder meer pantry, toilet, CV met inblaasunit, airco, alarm, mechanische ventilatie, stucplafond met verlichting en houten vloer. Herstel, onderhoud en vervanging is voor rekening en risico van de huurder. Aan het einde van de huurovereenkomst dient huurder de aanwezige installaties en de basis winkelafbouw weer om niet in het gehuurde achter te laten.

Voro meer informatie of een bezichtigin kunt u contact openemen met ons kantoor op 0411 - 768 000

+ Lees volledige omschrijving